Bananlapper

Deilige og mettende små pannekaker som passer like fint til frokost som i matpakken.


bananlapper, matpakketips, pannekaker, enkel frokost
Deilige lapper som kan nytes med, og uten pålegg.

OPPSKRIFT:

  • 2 egg

  • 1 banan

  • 2 ts vaniljesukker

  • 1 dl melk

  • 1 ts bakepulver

  • Havregryn til ønsket konsistens på røren

Slik gjør du:

  1. Visp sammen egg, du kan gjøre det for hånd, men røren blir glattere med stavmikser.

  2. Tilsett banan, bakepulver, vaniljesukker og melk.

  3. Ha i havregryn til du synes røren er tykk nok. Jo mer havregryn, jo mer mettende.

  4. Stek på begge sider i en stekepanne til de er gylden.

  5. Spis de som de er, eller server med frukt og syltetøy.

Denne oppskrifta kan fin lages på "slump", ta det du har i skapet, å miks sammen :)


Relaterte innlegg

Se alle