top of page

Grissini av skalker

Nordmenn kaster i snitt 170 000 brød hver dag!! Hvor mange av dere kaster brødet når det har ligget et par dager på benken?


Vi har lagd våre egne grissini ut av restene i brødboksen, her hadde vi brød og noen halve knekkebrød.

Restemat grissini matsvinn
Grissini passer helt perfekt til en varm suppe


Slik kan det gjøres:

1. Ta rester av brød og/eller knekkebrød å mal det til mel i en foodprocessor. Er brødet seigt kan du steke det sprøtt på rist i ovnen først.

2. Ha melet i en bolle å tilsett vann og litt hvetemel. Bland deigen til du kan trille en kule av den.

3. Om du ønsker kan du nå tilsette ost i deigen. Vi blandet inn en ferdigrevet cheddarmiks.

4. Ha litt olje på benken å trill ut pølser. Legg de på et stekebrett.

5. Pensle med olivenolje, og strø over litt flaksalt.

6. Stek på 200 grader til de er gyldne. Avkjøl på rist.


Perfekt tilbehør til supper, eller som litt krunsj i matpakken 😀

Se video fra da vi lagde Grissini her!

Relaterte innlegg

Se alle
bottom of page