Matmuffins er nydelig til frokost eller lunsj, og den er en hit i matpakken.
I tillegg til at den er god å spise, så er det enkelt og gøy for barn å lage.

OPPSKRIFT (Nok til både frokost og matpakke):
6 egg
1/2 dl fløte eller melk
2 pølser, i biter
1 gulrot, i små biter
1/2 paprika, i små biter
1/4 brokkoli, i små buketter
Krydder/Urter, vi bruker gressløk fra egen hage, chili, paprikakrydder og pepper.
Ost til topping
Slik gjør du:
Kutt opp grønnsaker og pølser. Om barna ikke er glad i biter av grønnsaker, kan de enkelt kjøres i foodprocessor.
Stek grønnsakene raskt i en wok- eller stekepanne til de er begynt å bli møre.
Visp sammen egg, melk og krydder i en bolle.
Fordel grønnsaker og pølsebiter i muffinsformer, å hell over de vispede eggene.
Topp muffinsene med ost å stek midt i ovn på 180 grader til de har stivnet, ca 12 minutter.
Disse muffinsene kan man gjerne lage med rester. Tøm kjøleskapet for ting som f.eks bacon, skinke, sopp, løk, tomat eller spinat.
OBS! Små barn skal alltid ha tilsyn av voksen på kjøkkenet.